Hiscox Insurance Company Part VII-overføring

Her finner du en kort oversikt over den juridiske prosessen og handlingsplanen, samt koblinger til diverse viktige dokumenter som inneholder ytterligere informasjon om forslagene.

Hvorfor blir overføringen foreslått?

Etter at Storbritannia bestemte seg for å forlate den Europeiske Union (kjent som «Brexit») har vi foreslått noen endringer som er nødvendige for bedriften vår. Disse vil sikre fortsatt dekning for alle kundene våre som har europeiske risikoer, slik at vi kan fortsette å betjene våre poliseinnehavere og fordringshavere i Storbritannia og hele Europa etter Brexit.  For å utføre disse endringene bruker vi en juridisk forretningsoverføringsprosess for forsikring som er kjent som en Part VII-overføring.

Den juridiske prosessen

Part VII-prosessen styres av Part VII i Financial Services and Markets Act 2000 og er underlagt godkjenning fra High Court of England and Wales (høyesteretten).  

Hvis du har spørsmål eller bekymringer vedrørende den foreslåtte overføringen og hvordan den kan påvirke deg, har du retten til å sende en skriftlig representasjon til høyesterett eller bli hørt ved høyesterettshøringen (personlig eller via en juridisk representant). 

Du kan også diskutere disse spørsmålene eller bekymringene med oss skriftlig elelr over telefonen, så registrerer vi disse problemene med oss skriftlig eller over telefonen – vi registrerer disse og formidler dem til våre regulatorer (Prudential Regulatory Authority, Financial Conduct Authority), den uavhengige eksperten og høyesteretten.  Du finner kontaktopplysninger nedenfor.

Tidsplan for hendelser

Dato Hendelser
2. august 2018 Retningshøring ved høyesteretten for å be om godkjenning for at Hiscox Insurance Company kan begynne å varsle poliseinnehavere om den foreslåtte overføringen
6. august 2018   Retningshøring ved Royal Court of Jersey, for å be om godkjenning for at Hiscox Insurance Company kan begynne å varsle poliseinnehavere om den foreslåtte overføringen
14. desember 2018  Sanksjonshøring ved High Court Rolls Building, Royal Courts of Justice, 7 Rolls Building, Fetter Lane, London EC4A 1NL.
17. desember 2018 Sanksjonshøring ved Royal Court of Jersey, Royal Court House, Royal Square, St Helier, Jersey, JE1 1JG
1. januar 2019 Ikrafttredelsesdato for foreslått overføring

Det kan være nødvendig å endre timeplanen, så vi anbefaler at du sjekker den med jevne mellomrom.

Viktige dokumenter

Nedenfor finner du koblinger til dokumenter som gir viktig informasjon om den foreslåtte overføringen.  Vi anbefaler at du leser disse dokumentene for å vurdere hvordan overføringen kan påvirke deg.

Varslingsbrev

Poliseinnehaver – Norsk

Ordningshefte – dette heftet inneholder et sammendrag av ordningen, et sammendrag av den uavhengige ekspertens rapport angående omstruktureringens innvirkning på polisene, og den juridiske merknaden som forklarer når retten vil høre den endelige søknaden om den foreslåtte overføringen.

Vanlige spørsmål – her finner du et bredt utvalg av spørsmål og svar angående den foreslåtte overføringen.

Ordningsdokument – dette dokumentet er hele ordningen for overføringen, og angir vilkårene som er grunnlaget for at noe av Hiscox Insurance Companys forsikringsvirksomhet blir overført til nyautoriserte Hiscox SA.  Et sammendrag av dette dokumentet finnes også i ordningsheftet.

Den uavhengige ekspertens rapport – dette er den fullstendige rapporten fra den uavhengige eksperten, og angår hvordan den foreslåtte overføringen vil påvirke poliseinnehaverne.  Et sammendrag av denne rapporten finnes også i ordningsheftet.

Må jeg gjøre noe?

Hvis du ikke har noen bekymringer eller spørsmål angående den foreslåtte overføringen, eller ikke ønsker å komme med en innvending, trenger du ikke å gjøre noe mer.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, eller ønske å komme med en innvending mot den foreslåtte overføringen, kan du kontakte oss på følgende måter:

Land Telefon E-post Adresse
Belgia
 
080029366
 

[email protected]

Dutch/Flemish:

Hiscox Europe Underwriting Limited, Belgian Branch
Bourgetlaan 42 B8 
Building Airport
1130 Brussel

French:


Hiscox Europe Underwriting Limited, Belgian Branch
Avenue du Bourget 42 B8

Building Airport
1130 Bruxelles

Frankrike 0800940182
 
[email protected]

Hiscox France 
Service Transfert
12 quai des Queyries  
CS 41177 
33072 Bordeaux

Tyskland
 
08008888257 [email protected]

Hiscox

Arnulfstraße 31,  D - 80636 München

Nederland 0800 252 4100 [email protected]

Hiscox Nederland

Arent Janszoon Ernststraat 595B

1082 LD Amsterdam

Portugal 0800780071 [email protected]

Hiscox Portugal

Atrium Saldanha
 Praça Duque de Saldanha no1
 Piso 5, 1050-094 Lisboa
 Portugal

Spania 0900800124 [email protected] Hiscox
Paseo de la Castellana 60, 7ª planta
28046 Madrid
 España
Storbritannia og republikken Irland 0800 7813049 / +44 (0)1904 293 793

[email protected]

Part VII transfer Team
Hiscox Insurance Building
Peasholme Green
York

YO1 7PR

Du kan ringe oss mellom 9.00 og 17.00 mandag til fredag (ikke inkludert offentlige fridager og helligdager). 9.00 til 18.00 for Portugal og Spania.

Vær oppmerksom på at teamet vårt ikke kan gi økonomiske råd av juridiske grunner, men de vil svare på generelle spørsmål angående resultatene av den foreslåtte overføringen.