Hiscox Insurance Companyn osan VII mukainen siirto

Täältä löydät lyhyen yhteenvedon laillisesta prosessista, tapahtuma-aikataulusta sekä linkit moniin tärkeisiin asiakirjoihin, jotka sisältävät lisätietoja ehdotetusta siirrosta.

Miksi siirtoa ehdotetaan?

Reaktiona Yhdistyneen kuningaskunnan päätökselle erota Euroopan unionista, tunnetaan yleisesti nimellä ”Brexit”, ehdotamme eräiden tärkeiden muutosten tekemistä liiketoimintaamme. Nämä varmistavat vakuutussuojan jatkuvuuden kaikilla asiakkaillamme, joilla on eurooppalaisia riskejä, niin että voimme jatkaa vakuutuksenhaltijoidemme ja korvausvaatimusten esittäjien palvelua Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja eri puolilla Eurooppaa Brexitin jälkeen. Näiden muutosten tekemiseksi käytämme laillista vakuutusliiketoiminnan siirtoprosessia, joka tunnetaan osan VII mukaisen siirtona.

Laillinen prosessi

Osan VII mukaista prosessia valvotaan vuonna 2000 rahoituspalveluista ja -markkinoista annetun Financial Services and Markets -asetuksen mukaan, ja sitä säätelee Englannin ja Walesin korkein oikeus High Court (High Court).

Jos sinulla on ehdotettuun siirtoon liittyviä huolenaiheita ja siitä, miten se voi vaikuttaa sinuun, sinulla on oikeus tehdä kirjallinen esitys High Courtille tai tulla kuulluksi High Courtin istunnossa (henkilökohtaisesti tai laillisen edustuksen kautta). 

Voit lisäksi esittää nämä huolenaiheet meille kirjallisina tai puhelimitse, niin me kirjaamme huolesi ylös ja välitämme ne meitä valvoville viranomaisille (Prudential Regulatory Authority, Financial Conduct Authority), riippumattomalle asiantuntijalle ja High Courtille. Löydät yhteystietomme alta.

Tapahtuma-aikataulu

Päivämäärä Tapahtuma
2. elokuuta 2018     High Courtin ohjeistusistunto hakemaan hyväksyntä Hiscox Insurance Companylle aloittaa vakuutuksenhaltijoille tiedottaminen ehdotetusta siirrosta.
6. elokuuta 2018     Jerseyn Royal Courtin ohjeistusistunto hakemaan hyväksyntä Hiscox Insurance Companylle aloittaa vakuutuksenhaltijoille tiedottaminen ehdotetusta siirrosta.
14. joulukuuta 2018     High Courtin tuomioistunto osoitteessa High Court Rolls Building, Royal Courts of Justice, 7 Rolls Building, Fetter Lane, London EC4A 1NL.
17. joulukuuta 2018     Jerseyn Royal Courtin tuomioistunto osoitteessa Royal Court House, Royal Square, St Helier, Jersey, JE1 1JG.
1. tammikuuta 2019    Ehdotetun siirron voimaantulopäivä.

Voi olla tarpeen muuttaa yllämainittua aikataulua, joten kehotamme palaamaan tarkistamaan tiedot säännöllisesti.

Tärkeitä asiakirjoja

Alla on linkkejä pääasiakirjoihin, joissa esitetään tärkeitä tietoja ehdotetusta siirrosta. Kehotamme lukemaan nämä asiakirjat harkitaksesi, miten siirto voi vaikuttaa sinuun.

Ilmoituskirjeet

Vakuutuksenhaltijan kirje Suomalainen

Suunnitelman esite – tämä esite sisältää yhteenvedon suunnitelmasta, yhteenvedon riippumattoman asiantuntijan raportista uudelleenjärjestelyn vaikutuksista vakuutuksenhaltijoihin sekä lainopillisen ilmoituksen, jossa selitetään, milloin oikeus kuulee lopullisen hakemuksen ehdotetulle siirrolle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä – täältä löydä monia eri kysymyksiä ja vastauksia ehdotetusta siirrosta.

Suunnitelma-asiakirja – tämä asiakirja on koko siirtosuunnitelma ja siinä määritetään ne ehdot, joiden pohjalta tietyt Hiscox Insurance Companyn liiketoiminnot siirtyvät äskettäin luvan saaneelle Hiscox SA:lle. Yhteenveto tästä asiakirjasta on lisäksi Suunnitelman esitteessä.

Riippumattoman asiantuntijan raportti – tämä on riippumattoman asiantuntijan täysi raportti ja se käsittelee ehdotetun siirron vaikutusta vakuutuksenhaltijoihin. Yhteenveto tästä raportista on lisäksi Suunnitelman esitteessä.

Pitääkö minun ryhtyä johonkin toimiin?

Jos sinulla ei ole huolenaiheita ehdotetusta siirrosta tai jos et halua esittää vastalausetta, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai huolenaiheita tai jos haluat vastustaa ehdotettua siirtoa, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Maa Puhelin Sähköposti Kirjoita

Belgia     

080029366  

[email protected]

Hiscox Europe Underwriting Limited, Belgian Branch
Bourgetlaan 42 B8 
Building Airport
 1130 Brussel

Ranska        0800940182    [email protected]  Hiscox France 
Service Transfert
12 quai des Queyries  
CS 41177 
33072 Bordeaux
Saksa     08008888257  [email protected]   Hiscox

Arnulfstraße 31,  D - 80636 München 
Alankomaat          0800 252 4100  [email protected]  Hiscox Nederland
Arent Janszoon Ernststraat 595B
1082 LD Amsterdam
Portugali           0800780071  [email protected]  Hiscox Portugal
Atrium Saldanha
 Praça Duque de Saldanha no1
 Piso 5, 1050-094 Lisboa
 Portugal

Espanja  

 

 0900800124 [email protected] Hiscox
Paseo de la Castellana 60, 7ª planta
28046 Madrid
 España
Yhdistynyt kuningas kunta ja Irlanti 0800 781 3049 / +44 (0)1904 293 793

[email protected]

 

Part VII transfer team
Hiscox Insurance Building
Peasholme Green
York
YO1 7PR

Voit soittaa meille 9.00–17.00 maanantaista perjantaihin (poislukien yleiset vapaa- ja pyhäpäivät). 9.00–18.00 Portugalissa ja Espanjassa.

Huomaa, että tiimejämme kielletään laissa antamasta talousneuvoja, mutta ne vastaavat yleisiin kysymyksiin ehdotetun siirron vaikutuksista.