Hiscox Insurance Companyn osan VII mukainen siirto

Täältä löydät lyhyesti oikeudenkäyntejä aikataulu ja linkit kaikkiin tarvittavat asiakirjat.

14 päivänä joulukuuta 2018 High Court Englannin ja Walesin ja 17 päivänä joulukuuta 2018 Royal Court of Jersey hyväksyi Hiscox vakuutus yhtiö rajoitettu ehdotti siirtää, joka tuli voimaan 1 tammikuuta 2019.

Ehdotettu siirto on siis tapahtunut ja Hiscox S.A. on nyt toiminnassa.

Lisätietoja on saatavilla tällä sivulla, tai vaihtoehtoisesti puhua tavallista Hiscox yhteystietosi. VII luku viestinnän joukkue puhelinnumerot ja sähköpostilaatikoita enää seuraa alkaen 31 päivään joulukuuta 2018.

Miksi tarvitaan siirto?

Vastauksena Yhdistyneen kuningaskunnan päätöstä jättää Euroopan unionin yleisesti tunnettu ”Brexit” teimme joitakin tarvittavia muutoksia liiketoimintaamme. Nämä takaa jatkuvuuden kansi kaikkien asiakkaidemme Euroopan riskejä, jotta voimme jatkaa vakuutuksenottajien ja kantajat, Yhdistyneen kuningaskunnan ja koko Euroopan post-Brexit. Voit tehdä nämä muutokset käytimme oikeudellinen vakuutustoiminnan siirtoprosessi tunnetaan VII osan siirto.

VII luku prosessi säännellään Financial Services and Markets Act 2000 VII osaa ja on hyväksyttävä High Court Englannissa ja Walesissa (High Court). Tämä hyväksyntä on nyt saanut, ja se tuli voimaan 1 tammikuuta 2019, mikä tarkoittaa, että Luxemburgin harjoittaja Hiscox S.A. on nyt toiminnassa.

Oikeudellista prosessia, olemme seuranneet on selitetty tarkemmin alla kirjaimia, järjestelmän kirjanen ja usein kysytyt kysymykset.

Tapahtuma-aikataulu

Päivämäärä Tapahtuma
2. elokuuta 2018     High Courtin ohjeistusistunto hakemaan hyväksyntä Hiscox Insurance Companylle aloittaa vakuutuksenhaltijoille tiedottaminen ehdotetusta siirrosta.
6. elokuuta 2018     Jerseyn Royal Courtin ohjeistusistunto hakemaan hyväksyntä Hiscox Insurance Companylle aloittaa vakuutuksenhaltijoille tiedottaminen ehdotetusta siirrosta.
14. joulukuuta 2018     High Courtin tuomioistunto osoitteessa High Court Rolls Building, Royal Courts of Justice, 7 Rolls Building, Fetter Lane, London EC4A 1NL.
17. joulukuuta 2018     Jerseyn Royal Courtin tuomioistunto osoitteessa Royal Court House, Royal Square, St Helier, Jersey, JE1 1JG.
1. tammikuuta 2019    Ehdotetun siirron voimaantulopäivä.

 

Tärkeitä asiakirjoja

Alla on linkkejä pääasiakirjoihin, joissa esitetään tärkeitä tietoja ehdotetusta siirrosta. Kehotamme lukemaan nämä asiakirjat harkitaksesi, miten siirto voi vaikuttaa sinuun.

Ilmoituskirjeet

Vakuutuksenhaltijan kirje Suomalainen

Suunnitelman esite – tämä esite sisältää yhteenvedon suunnitelmasta, yhteenvedon riippumattoman asiantuntijan raportista uudelleenjärjestelyn vaikutuksista vakuutuksenhaltijoihin sekä lainopillisen ilmoituksen, jossa selitetään, milloin oikeus kuulee lopullisen hakemuksen ehdotetulle siirrolle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä – täältä löydä monia eri kysymyksiä ja vastauksia ehdotetusta siirrosta.

Suunnitelma-asiakirja – tämä asiakirja on koko siirtosuunnitelma ja siinä määritetään ne ehdot, joiden pohjalta tietyt Hiscox Insurance Companyn liiketoiminnot siirtyvät äskettäin luvan saaneelle Hiscox SA:lle. Yhteenveto tästä asiakirjasta on lisäksi Suunnitelman esitteessä.

Riippumattoman asiantuntijan raportti – tämä on riippumattoman asiantuntijan täysi raportti ja se käsittelee ehdotetun siirron vaikutusta vakuutuksenhaltijoihin. Yhteenveto tästä raportista on lisäksi Suunnitelman esitteessä.

lakisääteinen ilmoitus